Poroke_zDJDarMar3

Vajin dan

Ljubezen je sreča, ki jo dajemo drug drugemu
Poroka nekako simbolizira dejanje predanosti, povezanosti in nerazdružljivosti dveh, ki se iskreno ljubita. Dogodek slavljenja ljubezni si zasluži pravljično zaobljubo na civilnem in/ali cerkvenem delu ter edinstveno, »čisto vajino« večerno zabavo.

Par nam na sestanku zaupa svoje predstave popolnosti, mi pa se vedno po najboljših močeh potrudimo, da to tudi izpeljemo. Pomembno nam je, da je poročni dan točno takšen, kot sta ga sanjala in mesece načrtovala. Pred, kakor tudi na samem dogodku prisluhnemo in upoštevamo vajine želje ter se prilagodimo vajinim zahtevam.

Za nas vajin dan ni samo »še en deloven dan«, pač pa poseben dan, ki ga želimo spremeniti v čarobnega. Želimo si, da mladoporočenca brezskrbno uživata, se zabavata, plešeta, pojeta in se družita s povabljenimi. Za vse ostalo, vključno s pozitivno energijo in razigranostjo, poskrbimo mi. Nismo tipični DJ-ji, ki bi poskrbeli zgolj za glasbo po vašem okusu, temveč želimo dogodku dodati noto drugačnosti, individualnosti, popolnosti in celote.
Poročni all inclusive paket zajema:
– DJ-ja (Aleks in Juš) z raznovrstnim glasbenim repertoarjem in možnostjo karaok,
– animatorja (povezovanje programa in zabavne igre),
– profesionalno ozvočenje večernega dela,
– ozvočenje obreda,
– ambientalno osvetlitev
– talno meglo pri prvem plesu in ob razrezu torte,
– hladne, vulkanske iskrice pri prvem plesu in ob razrezu torte,
– photobooth ogledalo z zabavnimi rekviziti,
– album s personalizirano naslovnico,
– možnost postavitve svetlobne zavese z doplačilom.
Naj bo vajin poročni dan z DJ DARMAR popoln – čaroben, zabaven in nepozaben.