Poslovne_zabave_zDJDarMar21

Poslovne zabave

Poslovne zabave so lahko priložnost za boljše spoznavanje sodelavcev, povezovanje ekipe, krepitev timskega duha, hkrati pa možnost sprostitve in zabave, za katero na delovnem mestu ni časa, niti prostora.

Kot DJ-ji na poslovnih zabavah poskrbimo za celotno produkcijo – profesionalno ozvočenje nastopajočih (v kolikor jih imate), ambientalno osvetlitev prostora in pestro izbiro glasbenih hitov z možnostjo karaok. Ponujamo raznovrsten repertoar sodobnih hitov, ali pa tistih iz 70., 80. in 90., različnih zvrsti – pop, rock, disco, yugo rock in drugih, saj želimo ugoditi ljudem z različnim okusom za glasbo in zadostiti tudi najzahtevnejšim. Animator povezuje program in s pomočjo zabavnih iger prispeva k energičnemu vzdušju ter aktivni vključenosti zaposlenih.
 
S specialnimi efekti vulkanskih iskric ob podelitvi nagrad zaposlenim ali govoru vodilnih popestrimo dogajanje in ustvarimo občutek zmagoslavnosti ter elegance. Zaposleni pa lahko s pomočjo Photobooth ogledala za vedno ohranijo spomin na najboljšo poslovno zabavo in odlične sodelavce.
Podarite vašim zaposlenim nepozabno zabavo, polno smeha, plesa in petja z
DJ DARMAR.

Partnerji